WITTE TANDEN

"Cosmetische Whitening” met WHiTE?

Welkom bij WHiTE.

WHiTE is de meest revolutionaire techniek om op een natuurlijke en pijnloze manier tanden witter te maken. En bied gegarandeerde resultaten in slechts één behandeling. Aanbevollen voor allerhande feestjes; verjaardagen, huwelijk, nieuwjaar, Valentijn of gewoon omdat je een paar tinten witter wil.

WHiTE is mark-leider in de Benelux. Het witter maken van de tanden gebeurt door combinatie van de tand blekende WHiTE gel en de lichtstralen van de WHiTE Lamp. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van de speciale led lamp zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in – en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan.

A perfect smile van WHiTE gegarandeerd.
WHiTE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, Geen Gevoeligheid, Geen Peroxides. De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 1 tot 3 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne). Om het resultaat langer te behouden adviseren wij de originele White tand-gel aan om te gebruiken.

Mogelijke oorzaken van de verkleuring

  • Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee,...)
  • Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
  • Genetische vergeling van de tanden

De producten en toebehoren van WHiTE zijn CE gecertificeerd en conform de Europese wetgeving (directive 2011/84/EU)

Verwen jezelf en profiteer van onze kortingsbon