WIMPERVERLENGING & EXTENSIONS

Uw natuurlijke wimpers worden prachtig verlengd!
Iedereen wil lange, volle wimpers. Elke ochtend is het weer een hele strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet meer wil lukken.

De truc van het moment is de wimperverlenging.
In Hollywood is deze ingreep Zeker Hot!! Sterren zijn er weg van!!

I can't without my Lashes (Kim Kardashan)

Het resultaat is vrij spectaculair, vooral als je van nature weinig wimpers hebt.
Opeens ben je voorzien van een volle, sensuele wimpercurve.

Welke wimperextensions zijn er?

Er zijn meerdere soorten wimper extensions welke allemaal weer een ander resultaat geven.

Wimpers verlengen met individuele wimpertjes (One by one techniek)
Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Er worden 80 tot 150 wimpertjes gebruikt! Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul. Het eindresultaat blijft gedurende ongeveer 6 a 8 weken zitten.

Wimpers verlengen met Wimper strips
Een complete set wimpers die bovenop de bestaande wimpers wordt geplaatst. Ideaal voor een avondje uit maar een minder natuurlijke look.

Wimpers verlengen en voller maken met Trosjes (open of gesloten)
Dit zijn een paar wimperhaartjes aan elkaar vast. Deze zijn sneller te zetten dan de one by one techniek. Er worden kleine plukjes wimper met een vrij sterke lijm op de eigen wimperhaartjes geplaatst die je een compleet andere, natuurlijke uitstraling met prachtige ogen geeft. U kunt naar eigen keuze en smaak kiezen voor korte, middel of lange wimperverlenging. Met semi-permanente wimperverlenging kunt u zwemmen, sporten, douchen, slapen enz. U heeft geen mascara meer nodig. De wimpers blijven optimaal 1- 2 weken lang zitten. De uitgevallen trosjes kunnen herplaatst worden.

Wij zijn zelf voorstander van Wimperextensions!!

Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimper bevestigd met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging die niet van de echte te onderscheiden is.

De gebruikte wimper-extensions-lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op wimperharen, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Het duurt ongeveer 2 uur voor een set te plaatsen. Het eindresultaat blijft gedurende ongeveer 6 a 8 weken zitten. Dit is gelijk aan de normale levenscyclus van een natuurlijke wimper. Na verloop van deze cyclus zullen de wimpers uitvallen, zoals gebruikelijk. Daarom is het aangeraden om na 3 tot 4weken je wimpers even te laten bijwerken. Dit neemt ongeveer een klein uurtje in beslag.

Voordelen Wimperextensions

• Mooie volle en lange wimpers.
• Geeft een natuurlijke uitstraling.
• Tot 2 maanden houdbaar, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers.
• Voelt zacht en flexibel aan. Maakt mascara, wimperverf of wimperkrulling overbodig.
• Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen.
• Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet.
• Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, naar de sauna,...

Een correcte naverzorging

Vermijd vette producten die in aanraking komen met uw extensions. Gebruik daarom steeds de ''Cobra Eye Make-up Remover''. Wees voorzichtig met het aanbrengen van uw huidverzorgingen, vette oogpotloden of oogschaduw. Gebruik liever drogere potloden of oogschaduw in poedervorm. Gebruik geen waterproof mascara. Een andere mascara mag gebruikt worden na 48 uur. Behandel uw wimpers met zachtheid: vermijd er in te wrijven, eraan te trekken... Indien u uw extensions wil laten verwijderen, laat u dit steeds door uw wimperspecialiste (professional) doen. De wimpers mogen de eerste 48 uur niet natgemaakt worden (douche, sauna, zwembad, stoombad,... is dus te vermijden) Om uw wimperextensions mooi te laten krullen, gebruikt u de speciale "Corba Heated Eyelasch Curler". Een klassieke metalen wimperkruller beschadigt uw extensions. Een wimperkleuring of -permanent kunt u eventueel vooraf toepassen.

Vragen? Uw wimperspecialiste beantwoordt ze graag.
Veel plezier met uw nieuwe wimpers!

Verwen jezelf en profiteer van onze kortingsbon

Raadpleeg nu onze prijzen