Overzicht   •   Definitieve ontharing   •  IPL / E-light   •   SHR   •   Waxen & epilaties   •   Ontharing met touwtje   •   Sugaring

WAXEN & EPILATIES

Het ontharen gebeurt uitsluitend met bijenwas, dat zelfs geschikt is voor de zeer gevoelige huid.

Alle lichaamsdelen kunnen gewaxt worden, met uitzondering van baard en teelballen bij de man. Hiervoor kunt u beter voor bv. definitieve ontharing kiezen. Het is mogelijk dat jij behoort tot degene die behalve door scheren ook van waxen ingegroeide haren krijgt.

Bij uitzondering wil het gebeuren dat mensen een soort van allergie opbouwen voor het harsen: in plaats van een minder geïrriteerde huid, wordt de huid na elke harsbeurt onrustiger. Deze mensen adviseren we een andersoortige behandeling, dmv laser of IPL is een mogelijke oplossing.

Ondanks dat we niet kunnen voorspellen of garanderen of iemand een reactie krijgt van de behandeling, hebben de meeste klanten niet meer dan wat roodheid na een behandeling.
Waarop letten voor & na de behandeling
Je moet 14 dagen voor een volgende behandeling je haren met rust laten en laten groeien voor de juiste wax lengte.
Zorg dat de huid niet zonverbrand is.
Betracht de normale hygiëne: dat wil zeggen graag douchen voor de behandeling.
Gebruik geen bodylotion, bodyolie of douchecrème (Dove) op de dag van de behandeling.
Laat je ook je oksels harsen, gebruik dan geen deodorant op deze dag.
Ben je plotseling ongesteld geworden? Geen nood! Dit hoeft geen reden te zijn om je afspraak plotseling te annuleren. De normale hygiëne en een tampon doen wonderen.
Zoek op deze dag de warmte niet op. De huid is wat warm en bij sommigen iets geïrriteerd.
Vermijd 24 - 48 uur de zon, zonnebank, sauna, stoomcabines en whirlpools
Indien u de zon niet kan vermijden, gebruik dan in elk geval een sunblock: net geharste lichaamsdelen zijn gevoelig voor hyperpigmentatie (blijvende donkere huidskleur) wanneer zij in aanraking komen met zonlicht.
Draag geen synthetische slips, of slips met kant, deze kunnen de huid irriteren en de volgende dagen ontstekinkjes veroorzaken. Katoenen slips of boxershorts hebben de voorkeur.
Vermijd overmatige transpiratie (door zwaar werk of sporten)
Gebruik eventueel een paar dagen na de behandeling een bad- of douchecrème voor een gevoelige huid
Gebruik geen exfoliante producten (huidschilferend) (zoals AHA's, scrubs) en loofa's tot tenminste 24 uur na de behandeling
Eerste hulp bij ingegroeide haren
Er zijn een aantal methoden om ingegroeide haren tegen te gaan:
Vermijdt warmte, vermijdt strakke kleding, panty's, synthetische kleding en/of slips.
Kies voor een behandeling definitieve ontharing.
Advies
Bovenlip harsen met een stripje van de drogist of scheren van de benen is, als je wilt, goed zelf te doen. Maar probeer geen Brazilian Wax zelf uit te voeren.
Ten eerste kweek je een nekhernia, door voortdurend op inspectie uit te zijn naar haren die je nog moet oogsten.
Ten tweede blijft of de hars plakken in haren waar je het juist niet wilt of is het zo erg gesteld met je pijngrens, dat je genoodzaakt bent hars en haren weg te knippen.
Door zelf te harsen kunnen, door het niet goed tegen de richting afnemen van de hars, haren afbreken, met als resultaat haren die binnen de kortste keren weer te zien zijn of erger: ingegroeide haren.

Laat een Brazilian wax aan de professional over.
Overtuigd? - Maak een afspraak 03/541 43 46
Ook voor mensen die het beu zijn zich steeds te moeten scheren, harsen of waxen, is het nu mogelijk om zich definitief te laten ontharen met een Laser / lichtbehandeling, het werkt echt!

Klik hier voor meer info over definitieve ontharing.

Raadpleeg nu onze prijzen